IPhone 16: Τα απλά μοντέλα θα έρθουν με μία σημαντική αναβάθμιση

iPhone 16: Τα απλά μοντέλα θα έρθουν με μία σημαντική αναβάθμιση


Σύμφωνα με πληροφορίες από το MacRumors, η επόμενη γενιά των βασικών μοντέλων iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους, προσφέροντας σημαντικές αναβαθμίσεις.

Αποκαλύψεις για τα σχέδια της Apple έκανε ο έμπειρος και αξιόπιστος αναλυτής Jeff Pu, ο οποίος έχει ιστορικό πετυχημένων προβλέψεων. Σε μια ανακοίνωσή του για την Haitong International Securities, ο Pu αποκάλυψε λοιπόν ότι τα “απλά” μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν και αυτά 8GB RAM.

Αυτή η αύξηση στη μνήμη των συσκευών σηματοδοτεί βελτιωμένη απόδοση και πιο ομαλή διαχείριση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το lineup των iPhone 16 να έχεις ως εξής σε σχέση με των

15: iPhone 15: 6GB

iPhone 16: 8GB

iPhone 15 Plus: 6GB

iPhone 16 Plus: 8GB

iPhone 15 Pro: 8GB

iPhone 16 Pro: 8GB

iPhone 15 Pro Max: 8GB

iPhone 16 Pro Max: 8GB

Ο Jeff Pu δεν έμεινε μόνο στη RAM: Τα νέα απλά μοντέλα φαίνεται ότι θα υποστηρίζουν επίσης το πρότυπο Wi-Fi 6E. Αυτή η εκδοχή της τεχνολογίας Wi-Fi επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μέσω της 6GHz συχνότητας, προσφέροντας αυξημένες ταχύτητες και βελτιωμένη ποιότητα σήματος με λιγότερες παρεμβολές.

Το εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς θα αποδειχθεί φυσικά τον Σεπτέμβριο, όταν η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone μοντέλα της για το τρέχον έτος. Το ιστορικό πετυχημένων προβλέψεων ωστόσο του Jeff Pu μας αφήνει αισιόδοξους…

Αγοράζοντας μια ανακατασκευασμένη συσκευή δίνεις ανάσα ζωής στο περιβάλλον & στο πορτοφόλι σου!

Ψάχνεις για αξιόπιστο REFURBISHED iPhone έως 70% φθηνότερο από το καινούριο;

Η ομάδα του refone.gr είναι πάντα δίπλα σου για να λύσει τις απορίες σου & να σε βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή για τις δικές σου ανάγκες επιθυμίες
#Βριλήσσια , Λεωφόρος Πεντέλης 104  #Κηφισιά , Κολοκοτρώνη 1 και Λεβίδου #Τρίπολη , Τάσου Σεχιώτη 37

Τηλ. παραγγελίες 2107009581 Viber & WhatsApp 6971707053



Copyright © 2022-present iFastRepair, LLC. All rights reserved.