Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι πως κάθε iPhone είναι μοναδικό και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την ακριβής κατάστασή του πριν την παραγγελία σου.Η λύση είναι εύκολη. Βάζεις την παραγγελία σου με το μοντέλο / χρώμα που σε ενδιαφέρει χωρίς να ολοκληρώσεις την πληρωμή. Με τον τρόπο αυτό μπαίνει στο σύστημα μας η παραγγελία, ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα και την κατάσταση του μοντέλου που σε ενδιαφέρει και πριν γίνει η αποστολή του θα λάβεις μέσω email ή viber, τις λεπτομέρειες για την κατάσταση του συγκεκριμένου τηλεφώνου που θα παραλάβεις καθώς και φωτογραφίες του.

Έτσι θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις στην ολοκλήρωση της παραγγελίας και της πληρωμής ή όχι.


Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 700 9581
Viber Chat στο 6971 70 70 53


Αγοράζοντας μια ανακατασκευασμένη συσκευή
δίνεις ανάσα ζωής στο περιβάλλον & στο πορτοφόλι σου!
Δείτε τα Grades των κινητών μας

Τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα συνήθως χαρακτηρίζονται από ένα "βαθμό" ώστε να περιγράψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την λειτουργική τους κατάσταση.

Οι βαθμοί των κινητών είναι: Grade A+, Grade A & Grade B και αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την τιμή και την ευζωία τους.

Στο Refone.gr όλες οι διαθέσιμες συσκευές είναι αποκλειστικά Grade A+ Grade A & Grade B

Οι βαθμοί των διαθέσιμων συσκευών μας είναι οι εξής:

Grade A+
Τα μεταχειρισμένα κινητά αυτής της κατηγορίας είναι σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά, ουσιαστικά καινούργια χωρίς προηγούμενη χρήση απλά προέρχονται από έκθεση - επίδειξη σε κατάστημα. Είναι πλήρως λειτουργικά και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν ελάχιστες έως καθόλου ατέλειες εξωτερικά.

Grade A
Τα μεταχειρισμένα κινητά αυτής της κατηγορίας είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά, πλήρως λειτουργικά με πολύ ελαφριά σημάδια προηγούμενης χρήσης εξωτερικά. Υγεία μπαταρίας σε ποσοστό πάνω από 85%.

Grade B
Μπορεί να έχουν σημάδια στις άκρες ή στην οθόνη, είναι πλήρως λειτουργικά.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο:
210 700 9581
Viber Chat στο:
6971707053


Αγοράζοντας μια ανακατασκευασμένη συσκευή
δίνεις ανάσα ζωής στο περιβάλλον & στο πορτοφόλι σου!

Copyright © 2022-present iFastRepair, LLC. All rights reserved.