Η Εταιρεία

iFastRepair

Η iFastRepair (IFASTREPAIR ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών από το 2011. Εδρεύει στα Βριλήσσια Λεωφόρος Πεντέλης 104, 15235 και μπορείτε να μας βρείτε σε 2 σημεία στην Αθήνα (Βριλήσσια και Κηφισιά) καθώς και στο κέντρο της Τρίπολης Αρκαδίας.

Με πάνω από 10 έτη λειτουργίας, η iFastRepair εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον επιτυχημένες και αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες στον τομέα της, πετυχαίνοντας το βασικό της στόχο: Να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, εξειδικευμένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε κάθε ανάγκη των πελατών της.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους, οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις νέες εφαρμογές και δυνατότητες στο χώρο των smartphone και laptop.

Όραμα και πολιτική

Η iFastRepair ξεκίνησε το 2011 με σκοπό να δώσει λύση σε μία νέα ανάγκη της εποχής, το service των smartphones. Με την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να λειτουργούμε σε πολλαπλά σημεία και να εμπλουτίσουμε την γκάμα των υπηρεσιών μας για να καλύπτουν ακόμα περισσότερες, σύγχρονες, τεχνολογικές ανάγκες. Όραμα της εταιρείας μας είναι  να δημιουργήσουμε το δυνατών περισσότερους προσιτούς χώρους, με καταρτισμένους επαγγελματίες τεχνολογίας με σκοπό όχι μόνο την επισκευή των συσκευών σας αλλά την ενημέρωση και την παροχή λύσεων σε όλα σας τα τεχνολογικά θέματα.

Η τεχνολογία είναι ένα εργαλείο για τη διευκόλυνση της σύγχρονης καθημερινότητας όχι μόνο ψυχαγωγίας. Από έναν φοιτητή όπου ακονίζει τις γνώσεις του έως και μία μικρομεσαία επιχείρηση υπάρχουν συστήματα και λύσεις που μπορούμε να ανακαλύψουμε μαζί με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Το μόνο που ζητάμε είναι η ευκαιρία να κερδίσουμε και να αποδείξουμε πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Στην iFastRepair δείχνουμε πάντα την εκτίμηση μας σε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, παρέχοντας ένα ζεστό και προσιτό περιβάλλον, με σκοπό να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να ανακαλύψουμε τη σωστή λύση για εσάς.

Τι είναι το refone.gr

Το 2022, η iFastRepair πήρε την απόφαση να καινοτομήσει και πάλι, αποφασίζοντας να επεκταθεί στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα refone.gr

Η φιλοσοφία της νέας εταιρείας, στηρίζεται πάντα στις βασικές αρχές της iFastRepair: σεβασμός στον πελάτη, επαγγελματική εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα, after sale εμπειρία.

Ο στόχος του refone είναι να δημιουργήσει βιώσιμη ανάπτυξη για την εταιρεία και να συνεισφέρει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστες, ποιοτικές και εγγυημένες refurbished συσκευές laptop και smartphone.

Refurbished δε σημαίνει ‘παλιό’ σημαίνει ανακατασκευασμένο. 


Το όφελος αγοράς μιας ανακατασκευασμένης συσκευής έχει μεγάλο αντίκτυπο όχι μόνο οικονομικό αλλά και στο περιβάλον. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ

Πλοηγηθήτε λοιπόν στον ιστότοπο μας, απολάυστε την ποικιλία μας σε Apple iPhone και Samsung smartphones αλλά και σε επώνυμα laptop (Apple, Dell, HP, Lenovo). Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας και αφήστε και εσείς το "πράσινο" στίγμα σας!!!

Copyright © 2022-present iFastRepair, LLC. All rights reserved.